Risico’s en oplossingen

Ieder bedrijf kent risico’s. Maar niet ieder risico hoeft te worden afgedekt. Wel is het verstandig om de scenario’s die de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengen, helder voor ogen te hebben. U weet dan zeker dat alles goed is geregeld mocht er iets misgaan in uw bedrijf of met uzelf of (een van) uw medewerkers.

Risicoanalyse

Onze werkwijze begint met een risicoanalyse van uw bedrijf. Wij nemen de tijd om uw bedrijf goed te leren kennen en inventariseren zorgvuldig uw bedrijfsproces. Hoe groot is de kans op een bedrijfsongeval? Werkt u met brandbare materialen? Is uw bedrijfspand goed beveiligd? Voorbeelden van vragen die aanbod komen tijdens deze fase.

Advies en bemiddeling

Op basis van de risicoanalyse ontvangt u van ons een advies op maat. Geen brij aan informatie maar een helder document dat voldoende inzicht geeft om de juiste keuzes te maken. Heeft u besloten welke risico’s u wilt afdekken? Wij helpen u graag met de bemiddeling en de inkoop van passende oplossingen. Pro Risk is niet gebonden aan grote verzekeraars en is vrij om in te kopen in de markt. Wij kunnen daardoor een interessant voorstel doen met gunstige voorwaarden en aantrekkelijke premies.

Onderhoud

Naast advies verzorgt Pro Risk Assurantiën ook het onderhoud van uw verzekeringen. Want als uw bedrijf verandert, dan verandert ook uw risicoprofiel. Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact te houden. Zo weten wij wat er speelt in uw bedrijf. En kunnen we er samen voor zorgen dat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt.

Schade

Of het nu een brand is of een ongeval, schade heeft vaak veel impact op een bedrijf. Het kan processen ontregelen en de continuïteit in gevaar brengen. Mocht het uw bedrijf overkomen, dan neemt Pro Risk Assurantiën u alle zorg uit handen. Zodat u zich kunt richten op datgene wat op dat moment belangrijk is. De schade wordt snel verholpen en u kunt de draad weer oppakken!