Ons bedrijf

Pro Risk Assurantiën is opgericht in 2001 door Remco Köhler en adviseert bedrijven op het gebied van risicobeheer en verzekeringen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringsbranche beschikt Pro Risk over een brede kennis van risicobeheer, de markt en de producten. Korte lijnen, een advies op maat samen met een persoonlijke service en een betrokken dienstverlening kenmerken onze aanpak.

Missie statement

‘De risico’s van onze cliënten zo goed mogelijk in kaart brengen en waar nodig afdekken zodat de continuïteit van hun bedrijf niet in gevaar komt.’ Dat is het doel van Pro Risk Assurantiën. Wij nemen u graag alle zorg uit handen zodat u zich kunt focussen op uw eigen core-business en u geen tijd verliest aan bijzaken.
Pro Risk is niet gebonden aan grote verzekeraars en is vrij om in te kopen in de gehele markt. Hierdoor kunnen wij op alle fronten een adequate vergelijking maken. Dat betekent voor u een helder advies, aantrekkelijke premies en gunstige voorwaarden.

Kwaliteit

Kwaliteit en deskundigheid zijn voor Pro Risk Assurantiën van doorslaggevend belang. Wij volgen continu de ontwikkelingen in de markt en hechten veel waarde aan borging van kennis en kwaliteit. Pro Risk Assurantiën is lid van Adfiz. Adfiz staat voor Adviseurs in Financiële Zekerheid en is de grootste branchevereniging voor onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. Samen met haar leden maakt Adfiz zich sterk voor laagdrempelige en betaalbare toegang tot onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Daarnaast staat Remco Kohler ingeschreven in het personenregister van de erkenningsregeling Registermakelaar in Assurantiën RMiA. Doelstelling van de erkenningsregeling RMiA is het instandhouden en bevorderen van de vakbekwaamheid en integriteit van de makelaar in assurantiën. Het RMiA-register registreert personen en bedrijven, die zich op het gebied van kennis en vakbekwaamheid in positieve zin wensen te onderscheiden.
Meer informatie over RMiA